top of page

Trackday Anderstorp 7/6-19

MotoGP podden arrangerar bandag

Den 7 juni arrangerar MotoGP Podden en bandag på Sveriges bästa roadracingbana, Anderstorp Raceway. Här kördes GP500, nuvarande MotoGP, under 80-talet. Tobias och Andreas kommer att vara på plats för att ni ska ha en så trevlig och givande dag på racerbanan som möjligt.

Wheat Field

Alla kan vara med!

Att åka bana kommer göra dig mycket säkrare i trafiken då du lär känna dig själv och din mc under kontrollerade former. Bankörning ska också vara roligt! Därför har vi en grupp som passar alla och allas tempo. Under denna dagen kommer vi att ha 3 grupper indelade efter det tempo man har på banan, Snabb-Medel-Lugn. Körningen pågår mellan 09-17, vi kommer inte att ha något lunchbreak och passen kommer att vara 20 minuter långa. När du anmäler dig väljer du vilken grupp du vill köra i, det finns möjlighet att ändra under dagen om du känner att du kommit i fel grupp. 

MotoGP-Podden arrangerar bandag

Den 7 juni arrangerar MotoGP-Podden en bandag på Sveriges bästa roadracingbana, Scandinavian Raceway i Anderstorp. Här kördes GP500, nuvarande MotoGP, under 80-talet. Tobias och Andreas kommer att vara på plats för att ni ska ha en så trevlig och givande dag på racerbanan som möjligt.

Anmälan

Du anmäler dig genom att klicka på knappen nedan. Du kommer då slussas vidare till en annan sida där du fyller i dina uppgifter. Inom 24 timmar kommer du få ett mail från oss med mer information om hur du slutför din anmälan och betalning. Observera att vi har begränsat antal platser till detta event.

Pris: 1500:- / förare och då ingår dagens lunch och el.

Praktiskt

Det kommer finnas gott om föråkare på plats som kan hjälpa dig med spårval, sittposition och att köra både säkrare och snabbare. Innan körningen börjar kommer vi ha förarmöte där vi bl.a. pratar säkerhet men vi kommer även att gå igenom spårval runt Scandinavian Raceway. Viss service när det gäller däck och reservdelar kommer finnas i depån och det kommer också finnas möjlighet att provköra lite olika hojar från olika märken (mer om detta kommer längre fram). Plats i depåbox kommer att finnas mot en extra kostnad. Lättare besiktning av hojarna kommer att ske innan man får beträda banan. Flaggposteringar kommer vara bemannade och ambulans med utbildad sjukvårdspersonal kommer givetvis att finnas på plats.

bottom of page